Termeni si conditii
1. Despre Noi

Serviciul https://www.customtools.ro/ este oferit de ACTIVE BALANCE S.R.L. avand codul unic de inregistrare: RO27672089 inregistrata la registrul comertului sub: J40/10662/2010 denumit mai in continuare Prestator.
Modalitati de contact:
-posta la adresa: Dascalului 100, sect.2, Bucuresti
-e-mail: la adresele: office@customtools.ro sau admin@customtools.ro
-telefonic: 0749070691
2. Customtools.ro
https://www.customtools.ro/ este un serviciu de comert electronic ce are ca scop vanzarea si consilierea pentru produsele afisate. Achizitia se face pe baza de comanda primita prin site sau telefon.
3. Proprietatea Intelectuala
Continutul portalului www.customtools.ro dar si materialele ce au legatura cu acesta trimis catre dvs. apartin Prestatorului sau tertilor colaboratori ai acestuia acolo unde este specificat in mod expres si sunt protejate de legislatia proprietatii intelectuale. Nu puteti utiliza sau reproduce nicio informatie cuprinsa pe acest portal fara acordul expres in scris, specific al Prestatorului.
Este interzisa utilizarea secventelor HTML precum si a altor tehnici de incadrare a acestora pentru toate informatiile existente in portalul www.customtools.ro fara permisiunea scrisa a Prestatorului.
Este permisa crearea legaturilor de tip :"hyperlink" cata vreme aceasta actiune nu are ca scop denigrarea sau defaimarea Prestatorului
4. Inregistrarea
Portalul www.customtools.ro este accesabil gratuit si nu este necesara inregistrarea ca utilizator ci doar anumite facilitati cum ar fi: comenzile online , urmarirea comenzilor, abonarea la fluxul de stiri etc. sunt conditionate de crearea si accesarea portalului sub calitatea de utilizator inregistrat.
Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a portalului. Termenii si conditiile de utilizare ale portalului www.customtools.ro pot fi modificate fara o informare prealabila de aceea va sfatuim sa le revizuiti periodic iar daca acestea nu mai sunt in acord cu vointa dumneavoastra va rugam sa nu mai accesati portalul www.customtools.ro
Sunteti responsabili de pastrarea confidentialitatii datelor de acces ale contul dvs. de utilizator, creat pe portalul www.customtools.ro si sunteti si va asumati raspunderea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs de pe portalul www.customtools.ro.
Portalul www.customtools.ro poate inchide conturi de utilizatori si/sau poate refuza comenzi, poate modifica informatiile din portal in mod arbitrar si fara nicio justificare. Platile online pot fi acceptate doar daca sunt efectuate de persoane cu varsta mai mare de 14 ani.
5. Prelucrarea datelor personale
In momenteul inregistarii pe portalul www.customtools.ro vi se vor solicita informatii cu caracter personal cum ar fi : nume, prenume,data nasterii, adresa de e mail sau alte informatii cu caracter personal care pot permite identificarea ca utilizator al serviciului furnizat de Prestator. Pentru detalii suplimentare trebuie sa accesati pagina "Politica de confidentialitate" unde veti afla modul cum sunt prelucrate si folosite aceste date precum si modul in care protejam intimitatea dumenavoastra.
6. Procesul de cumparare
Daca doriti sa achizitionati si sa intrati in posesia produselor furnizate in portalul www.customtools.ro trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:
- alegerea produselor
- inregistrarea utilizatorului pe www.customtools.ro
- plata produsului/produselor, aceasta se poate efectua online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii precum si al altor taxe (ex. timbru verde vezi dispozitiile HG 448/2005).

- livrarea produselor achitate/comandate va fi insotita de documentele legale ( factura/chitanta/bon de casa precum si documente privitoare la conditii de garantie si conformitate)
Daca lansati o comanda telefonica sau pe portalul www.customtools.ro se presupune ca acceptati metoda de comunicare (telefonica sau prin posta electronica) metoda prin care portalul efectueaza comunicarea.
7. Cum cumpar

Achizitia se poate face prin inregistrare si comanda pe site sau, daca exista contul dumneavoastra pe portalul www.customtools.ro, prin autentificare si comanda pe site. Deasemenea, orice comanda poate fi efectuata si telefonic cu specificarea detaliilor cu privire la:tip produs, cantitate, metoda de plata, adresa de livrare precum si identitate a cumparatorului

8. Preturile

Preturile produselor afisate pe www.depozitudescule.ro sunt preturi finale de cumparare, includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania).

9. Metode de plata
Plata se poate efectua astfel:
-transfer bancar (achitati factura primita prin e mail iar apoi, cu dovada platii , puteti ridica sau primi la adresa dumneavoastra produsele)
-numerar la sediu (in cazul in care optati ca dumneavoastra sa ridicati marfa de la punctul de lucru al furnizorului )
-numerar la livrare (la curier)

10 Taxele de livrare
Sunt in limita a 10 kg, si sunt dupa cum urmeaza:
-in Bucuresti intre 0-600 lei - 20 lei, peste 600 lei , gratuit
-in tara - 20 lei intre 0-1000 lei gratuit peste 1000 lei
Pentru cantitati mai mari de 10 kg se va face o estimare de cost plecand de la 2 lei pentru fiecare kg suplimentar

11. Garantie si service postvanzare
Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati departamentul de service. Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si 1 an pentru persoane juridice. Aceasta poate fi prelungita prin pachetele de garantie extinsa ce se pot cumpara pe acest site!

12 Descrierea si returnarea produselor
www.customtools.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sunt precise, complete, curente sau fara erori. In situatia in care descrierea produsului este diferita fata de produsul primit , il puteti returna tinand cont de prevederile Politicii de retur si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
Totodata cumparatorul poate sa returneze orice produs cumparat online fara a fi nevoie de vreo justificare din partea acestuia conform legislatiei in domeniu!

In cazul in care doriti sa returnati un produs aveti urmatoarele obligatii:
- sa returnati produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- sa returnati produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat,fara vreun viciu ascuns sau care prin natura sa nu poate fi observat la o inspectie superficiala.
13 Comentarii, recenzii sau alte tipuri de continut:
Utilizatorii pot:
-posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, cata vreme continutul acestora nu este amenintator, ilegal, obscen, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi , comunicari comerciale, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false.
Portalul www.customtools.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe portal.

14 Forta Majora
www.customtools.ro sau colaboratorii sai si in general furnizorii de produse sau servicii catre cu care portalul colaboreaza nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere/eroare/paguba/prejudiciu fizic sau moral rezultand direct sau indirect din cauze ce nu pot fi atribuite vointei www.customtools.ro . Exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.customtools.ro precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

15 Publicitatea
customtools.ro poate afisa, reclame la produsele din oferta precum si produse sau servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.customtools.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, sunteti in acord de a fi destinatarul acestor comunicari .

16. Protectia proprietatii intelectuale
Respectam dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca portalul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: admin@customtools.ro, sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

17 Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societatea Active Balance srl prin intermediul www.customtools.ro sunt sub dispozitiile legilor romane, in special de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 , HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile www.customtools.ro se supun legislatiei romane. Oricum se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Active Balance srl. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

18 Prezentarea ofertei
Active Balance srl isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.customtools.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.customtools.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.customtools.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul livrat.Termeni si conditii