pompa submersibila DDT QGD 120

Produs nou

DDT, QGD120,1.1 kW,Inox,120 m

Mai multe detalii

250,00 lei

250,00 lei pe bucata

Informatii

Esti in cautarea unei pompe de ape curate care sa isi indeplineasca sarcina pentru o perioada lunga, fara sa fie nevoie de interventii sau reparatii? Pompa submersibila, DDT, QGD120 , 1.1 kW, Inox+Fonta pe care customtools.ro v-o propune este exact ce cautati!

Pompele submersibile sunt ideale pentru a fi folosite atunci cand sursa de apa este la o adancime mare. In astfel de situatii, hidrofoarele si pompele de suprafata nu sunt potrivite pentru ca eficienta lor maxima este intalnita doar la adancimi mici. Modelele submersibile sunt cunoscute pentru eficienta lor pe termen lung si pentru rezistenta materialelor. Pentru ca sunt supuse continuu la incercari mecanice si trebuie sa fie gata de functionare in orice moment, DDT a ales cele mai calitative materiale atunci cand a construit acest model.

Cele mai multe modele de pompe submersibile vin cu functia de autoamorsare, iar aceasta functie transforma intregul produs intr-unul mult mai usor de folosit si intretinut. Recomandam colaborarea doar cu echipe de profesionisti atat in momentul montajului, cat si in momentul lucrarilor de intretinere.

De ce sa cumperi o pompa submersibila de pe customtools.ro?


Ne propunem in fiecare zi de lucru sa ne multumim clientii prin serviciile si produsele noastre. Stim ca nu putem ajunge acolo unde ne dorim fara sa fim definitia calitatii in domeniul nostru de activitate. Asadar, toate produsele noastre nu doar ca au preturi mai mult decat accesibile, dar indeplinesc standardele calitatii impuse de DDT.

Toti clientii care sunt in cautarea de pompe submersibile trec printr-o perioada prealabila de documentare. Este esential sa intelegem cum functioneaza aceste pompe de apa si care este diferenta dintre un model si altul. Noi incercam sa oferim toate informatiile posibile, iar pentru alte intrebari suntem disponibili la numarul de telefon afisat pe site. In plus, oferim garantie fiecarui produs, posibilitatea de verificare la livrare, dar si returul comenzii in cazul in care nu sunteti multumiti.